Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Aktuelt

 • JYSK-stipend til tre parautøvere

  JYSK deler hvert år ut stipend til parautøvere som utmerker seg innenfor sin idrett. I 2020 går stipendene til Paul Aksel Johansen, Aida Dahlen og Fredrik Solberg.

  Les mer

 • – Vil komme styrket ut av dette

  OL og Paralympics er flyttet til 2021. Det betyr at utøvere, trenere og Olympiatoppen har vært nødt til å omstille seg. Slik jobber Olympiatoppen frem mot lekene i Tokyo.

  Les mer

 • Norsk toppidrett: Identitet og samhold

  Når de store idrettsopplevelsene er fraværende, er det naturlig å stille spørsmålet: Hva betyr toppidrett for det norske samfunnet? Identitet og samhold, mener Anders Baasmo og Arve Hjelseth.

  Les mer

Se flere aktuelle saker

Tema

 • Kronikker om toppidrett

  Toppidrettssjef Tore Øvrebø skriver jevnlig kronikker om toppidrettsutvikling og -strategier. Disse formidles enten i norske medier eller på Olympiatoppens egne medieplattformer. 

  Les mer

 • Kunnskapsportalen

  Her finner du Olympiatoppens kunnskapsportal for toppidrettstrening, med en stor videobase, podcaster med våre fremste utøvere og fagstoff innenfor relevante toppidrettstemaer.

  Les mer

 • Treningsdagboken

  Olympiatoppens treningsdagbok er et viktig verktøy i treningshverdagen for både dagens og morgendagens toppidrettsutøvere. Vi jobber løpende med å gjøre dagboken best mulig.

  Les mer

Kontakt oss

Olympiatoppen

Telefon
21 02 90 00
Besøksadresse
Sognsveien 228
Poststed
0840 Oslo
Treningssenteret
24 07 57 20
Sportshotellet
22 02 57 35
Helseavdelingen
24 07 57 10