Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Kurs og foredrag fra Olympiatoppen Nord

Olympiatoppen Nord tilbyr ulike kurs og foredrag som kan bestilles av idrettslag, videregående skoler, særkretser eller andre. Se mer info under hvert av kursene.

Tilbud innen idrettspsykologi
27.02.2019

Kurs og tilbud innen idrettspsykologi

Vi har tilknyttet oss Linn Engdahl Lysvik innen idrettspsykologi, slik at utøvere i Nord-Norge har tilgang til individuell veiledning etter behov.
Kurs innen idrettsernæring
18.11.2020

Kurs innen idrettsernæring

Vi tilbyr ulike kompetansehevende tiltak innen idrettsernæring, for både idrettslag, idrettslinjer på videregående skoler og andre prestasjonsmiljø.
Kurs innen teknikk & motorikk
09.07.2020

Kurs innen teknikk & motorikk

En av kjerneoppgavene i Olympiatoppen er å styrke den daglige treningskvaliteten blant våre miljø. Basert på våre erfaringer med morgendagens utøvere ser vi behovet for en tidligere start på motorisk trening. Denne type trening skal utvikle forutsetninger for god teknikk, samtidig som den skal forebygge skader og utvikle trenbarheten.
En av kjerneoppgavene i Olympiatoppen er å styrke den daglige treningskvaliteten blant våre miljø. Basert på våre erfaringer med morgendagens utøvere ser vi behovet for en tidligere start på motorisk trening. Denne type trening skal utvikle forutsetninger for god teknikk, samtidig som den skal forebygge skader og utvikle trenbarheten.

Kontakt oss

Olympiatoppen

Telefon
21 02 90 00
Besøksadresse
Sognsveien 228
Poststed
0840 Oslo
Treningssenteret
24 07 57 20
Sportshotellet
22 02 57 35
Helseavdelingen
24 07 57 10

Regioner