Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Trenerforum 20. november: "Robuste relasjoner i idretten"

Olympiatoppen Nord i samarbeid med Troms idrettskrets inviterer til åpent trenerforum med tema "Robuste relasjoner i idretten"

Tid: Onsdag 20. november kl. 18-21
Sted: Clarion Hotel The Edge
Påmelding: https://www.netigate.se/ra/s.aspx?s=800514X197292160X64202  

Arrangementet er gratis å delta på!

Målgruppen for trenerforumet er trenere og ledere for unge utøvere (ca. 14-20 år). Vi skal gjennom programmet sette fokus på relasjoner i idretten, og hvordan vi gjennom å jobbe sammen som et lag kan utvikle robuste relasjoner i treningsmiljøet. Trenerforumet er en del av Olympiatoppens Kunnskapsturné, et samarbeid mellom Olympiatoppens regionale avdelinger og fagavdeling for idrettscoaching og idrettspsykologi.

Foredragsholdere for kvelden er Carl-Axel Hageskog og Arne Jørstad Riise fra Olympiatoppen. Carl-Axel er tidligere trener for det svenske Davis Cup-laget i tennis i perioden 1984-2002, og var også treneren til bl.a. Mats Wilander, Anders Järryd og Stefan Edberg. Carl-Axel jobber i dag med lagsprosesser og idrettscoaching i Olympiatoppen, der han følger opp noen av våre fremste landslag og landslagstrenere. Han skal dele sine erfaringer knyttet til det å bygge det gode laget og skape fremragende prestasjoner gjennom et godt samarbeid blant utøvere. Arne Jørstad Riise er fagansvarlig for idrettspsykologi i Olympiatoppen og medforfatter av boka "Norske vinnerskaller". Arne skal snakke om mentale prosesser, forskjellen mellom indre og ytre feedback og hvordan dette påvirker relasjonen mellom trener og utøver. Arne deler sine erfaringer fra å jobbe med noen av våre fremste utøvere, der eierskapet hos utøveren er helt sentralt for å løfte kvaliteten på samarbeidet mellom trener og utøver.

    Filer

    Ingen relaterte filer.