Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Prestasjonsfokus på tvers i Bodø!

Fredag 24. November arrangerte Olympiatoppen Nord den første prestasjonsklyngen i Bodø på Scandic Havet i Bodø sentrum, med fokus på læring som prestasjonsdriver!

Samlingen i Bodø var den første prestasjonsklyngesamlingen utenfor Tromsø, og er en del av satsingen til Olympiatoppen Nord for å utvikle en sterk regional prestasjonskultur i Nord-Norge. Målet med samlingen var å samle de fremste utøverne og lederne på tvers av bransjer og organisasjoner i Bodø området, for å dele erfaringer og lære av hverandre. Tema for samlingen var læring som prestasjonsdriver, og totalt 75 deltakere fra kultur, idrett, næringsliv, akademia og det offentlige deltok på samlingen.

Gjennom programmet ble deltakerne blant annet invitert inn til å høre om hvordan en landslagssjef håndterer dynamikken mellom prestasjon og resultat, hvordan en jagerpilot ser på et prestasjonsfokus og hvordan vi kan skape læring på tvers av bransjer.


Per Mathias Høgmo og Henrik Lamark i samtale


På klyngesamlingene varierer programmet mellom presentasjoner og samtaler i plenum, fremragende prestasjoner fra scenen og egentrening der deltakerne blir invitert inn til å dele sin erfaring og kompetanse. Dette var den første samlingen Olympiatoppen Nord arrangerer i Bodø, og er en del av satsingen de neste årene på arbeidet med å utvikle en regional prestasjonskultur. Derfor er det gledelig at tilbakemeldingene på samlingen har vært svært positive, og at samtlige av de som har svart på evalueringen ønsker flere slike møteplasser. Rammene for samlingen på Scandic Havet ble også godt mottatt, med flotte lokaler, god mat og nydelig utsikt.


Egentrening i mindre grupper

Vi ønsker å rette en stor takk til alle deltakerne, og bidragsyterne på konferansen:
 • Per-Mathias Høgmo, tidligere landslagstrener i fotball
 • Bjørn Mannsverk, oberstløytnant, jagerpilot og skvadronssjef
 • Berit Støre Brinchmann, professor og forsker i sykepleie
 • Henrik Lamark, tidligere profesjonell ballettdanser
 • Hilde Sandvold, administrerende direktør for treningskjeden Stamina
 • Turid Aspenes, HR-Sjef for Sparebanken Nord-Norge
 • Øyvind Øksnes, gruppeleder for slagverk i NOSO
 • Dansere fra Pias balletstudio 


Vi håper at flere av deltakerne på prestasjonsklyngesamlingen i Bodø blir med videre på Prestasjonskonferansen Nord i Tromsø 7.-8. juni 2018, og på videre samlinger i Bodø!

  Filer

  Ingen relaterte filer.