Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Olympiatoppens kunnskapsturné

Olympiatoppen Nord-Norge inviterer til årets kunnskapsturné i Bodø. Utøvere, trenere, ledere, foreldre, ansatte i idretten og idrettsstudenter inviteres til en spennende og lærerik ettermiddag på Nord universitet 10. mai!

Kunnskapsturneen er et samarbeid mellom Olympiatoppen sentralt og de ulike regionene rundt om i landet. I vår er det Nord-Norges tur!

Temaet for seminaret er utvikling av unge utøvere. Blant foredragsholderne er Arne Jørstad Riise, psyokolog og medforfatter av boka "Norske Vinnerskaller", og Arthur Koot fra enhet for talentutvikling i Olympiatoppens utviklingsavdeling. Kunnskapsturneen gjennomføres på Nord universitet 10. mai, fra kl. 16.30-19.30.

Olympiatoppen Nord-Norge ved avdelingsleder Trine Lise Andersen og administrativ leder/prosjektleder Bjørnar Hauken vil presentere den nye toppidrettsmodellen for Nord-Norge, og hvordan vi nå utvider for å kunne ta bedre vare på nordnorske utøvere.


OLT Nord Kunnskapsturne 2016 PROGRAM.jpg

Deltakelse på Kunnskapsturneen er gratis, og påmelding gjøres innen 1. mai på lenken under.

Påmelding til Olympiatoppens kunnskapsturné.

Dersom du har spørsmål til Kunnskapsturneen kan du ta kontakt med Kristin Lundestad på epost kristin.lundestad@olympiatoppen.no eller på tlf. 997 86 178.