Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Treneren som gjorde en forskjell.......

UNGE UTØVERE; hvordan utvikle potensialet, hvordan ivareta alle unge utøvere i forhold til mestring og utfordringer. Hvordan nå langt med lite.
Kjetil  Andre Amodt, Stig Inge Bjørneby, Liv Tone Lind, Anne Fylling Frøyen med flere kommer og holder foredrag. KOMMER DU?

Olympiatoppen Nord Norge har i samarbeid med Troms Fotballkrets og Troms Idrettskrets den store gleden av  å invitere trenere, lærere, ledere og foresatte til et fantastisk helgseminar hvor vi setter morgendagens utøvere i sentrum, og dermed arrangerer vi  et trenerseminar hvor vi har fokus på hvordan vi både kan beholde de unge lengre i idretten, samtidig som vi klarer å følge opp de som virkelig ønsker å nå toppen, og som i ung alder er særdeles avhenhgig av gode og dyktige trenere - lærere - ledere rundt seg..
Vi inviterer til topp foredrag med topp forelesere, samtidig som vi også legger inn tid til egen refleksjon og erfaringsutveksling.
vi har kun 150 plasser, så her gjelder det å være tidlig ute med påmelding. Seminaret arrangers i Tromsø, Forskningsparken. 
KLIKK HER FOR PROGRAM OG INFORMASJON