Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Bergen kommunes Idrettsstipend og priser 2020

Nå er tiden kommet for å søke på og foreslå kandidater til Bergen kommunes Idrettsstipend og -priser for 2020. Søknads- og forslagsprosessen er elektronisk og har startet på Bergen kommunes nettsider. Søknadsfristen er 15. oktober 2020.

Bergen kommunes idrettsstipend og priser har som mål å anerkjenne Bergens fremste toppidrettsutøvere, idrettstalenter, lag, trenere, ledere og dommere m.m. Ordningen skal bidra til å optimalisere forholdene for toppidretten og unge lovende idrettsutøvere, slik at utøverne får gode forutsetninger for å bo, trene og ta utdannelsen sin i Bergen. Stipendene og prisene skal gi mottaker stimulanse og muligheter for videreutvikling i den valgte idrett.

Det oppfordres til grundig gjennomlesing av retningslinjer og kriterier, samt å starte søknadsprosessen i god tid før søknadsfristen 15. oktober 2020.
Les mer om Bergen kommunes tilskuddsordninger på idrettsfeltet og søk/ kom med forslag via Bergen kommunes tilskuddsportal.

Følg hyperkobling inn i tilskuddsportalen og velg den konkrete ordning som det skal søkes på. Alle stipend og priser har et eget søknadsskjema i år.

Ved spørsmål ta kontakt:
Rådgiver Frode Karlsen Frode.Karlsen@bergen.kommune.no  mob 950 82 258

 

    Filer

    Ingen relaterte filer.