Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Knallstart for Team UiS - toppidrettsutøvere

Grunnet Covid-19 ble vårsamling med Team UiS avlyst. Det ble istedet sendt ut 5 spørsmål hvor en ønsket en tilbakemelding på hvordan første Team UiS år hadde vært.

 

Spørsmålene ble sendt ut til 39 studenter/toppidrettsutøvere som kombinerer toppidrettskarriere med studie på UiS og 32 har svart. En kort oppsummering vises i figur.

Universitetet i Stavanger og Olympiatoppen Sørvest har inngått en samarbeidsavtale hvor toppidrettsutøvere kan få mulighet til særskilt oppfølging og tilrettelegging i studietiden - og bli med i Team UiS.
Team UiS startet opp i høst og har nå hatt sitt første år med studenter/toppidrettsutøvere som svært fornøyd med samarbeidet som UiS og OLT sørvest har fått til. Vi "bygger stein for stein" for å tilrettelegge best mulig for at toppidrettsutøvere skal kunne kombinere studier med toppidrettskarrieren.

TEAM UiS 
Trygghet i å ha et faglig miljø både på studiesiden og inn mot toppidretten som forstår hvordan situasjonen kan være i forhold til krav på skolen og krav i idretten og totalbelastningen.
FACEBOOK gr
Team UiS har en lukket FB gr. Tilbakemeldinger fra student/toppidr. utøver
* FB er genial, helt super
* jevnlig info med ting det jobbes med
* trygghet, lett å stille spørsmål, lett å komme i kontakt
* klar og tydelig informasjon
* topp med deling av ulike artikler
* lett å få med ny info
TEAM UiS - toppidrettsutøvere
Tilbakemeldinger fra student/toppidr. utøvere
Trygghet i å ha et faglig miljø både på studiesiden og inn mot toppidretten som forstår hvordan situasjonen kan være i forhold til krav på skolen og krav i idretten og totalbelastningen.

FACEBOOK gr
Team UiS har en lukket FB gr. Tilbakemeldinger fra student/toppidr. utøver ->FB gr. er genial, helt super *jevnlig info med ting det jobbes med *trygghet, lett å stille spørsmål, lett å komme i kontakt *klar og tydelig informasjon *topp med deling av ulike artikler og fagstoff *lett å få med ny info m.m.....


For mer informasjon toppidrett og utdanning OLTsv nettside klikk her -> og informasjon tilrettelegging for toppidrettsutøvere på UiS nettside, klikk her->

    Filer

    Ingen relaterte filer.

    • Evaluering første år med Team UiS - toppidrettsutøvere