Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Olympiatoppen Sørøst

Olympiatoppen Sørøst skal være en utviklingsarena for toppidrett i regionen Buskerud, Vestfold og Telemark som skal utfordre, kvalitetssikre og støtte særforbundenes talentutviklingsarbeid for å utvikle morgendagens toppidrettsutøvere.

 • 13. mars, "Foreldrerollen i toppidretten", Skien

  Hvordan være en støttende forelder til morgendagens toppidrettsutøvere? Seminar og workshop er rettet mot foreldre til unge, ambisiøse idrettsutøvere og trenere/ledere i idrettsmiljøer som ønsker mer kunnskap.

   

  kjhHvordan være en støttende forelder til morgendagens toppidrettsutøvere?Hvordan være en støttende forelder til morgendagens toppidrettsutøvere?HVORDAN VÆRE EN STØTTENDE FORELDER TIL MORGENDAGENS TOPPIDRETTSUTØVER?
  Del 1 - Å være forelder til unge, ambisiøse idrettsutøvere byr på utfordringer og dilemmaer. Unge utøvere går gjennom ulike mentale prosesser –hvordan kan du som forelder være en god støttespiller?
  Del 2 – Workshop om foreldrerollen i toppidretten

  Les mer

 • 7. mars, "Trening i puberteten", Drammen

  7. mars inviterer Olympiatoppen Sørøst og Norges fotballforbunds kretser i regionen til seminar om trening i puberteten, for trenere til unge, ambisiøse fotballspillere/ idrettsutøvere som ønsker å lære mer om temaet, På Drammen videregående skole.

  Les mer

 • Fagseminar 27.nov, Øyvind Sandbakk og Liv Hemmestad,OLT

  Olympiatoppen Sørøst invitere til fagseminar med ledende fagpersoner fra Olympiatoppen, Øyvind Sandbakk og Liv Hemmestad.

  Les mer

Kontakt oss

Olympiatoppen

Telefon
21 02 90 00
Besøksadresse
Sognsveien 228
Poststed
0840 Oslo
Treningssenteret
24 07 57 20
Sportshotellet
22 02 57 35
Helseavdelingen
24 07 57 10

Regioner