Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

OLT Sør og koronavirus

OLT Sør reduserer og endrer sitt tilbud og aktivitet som følge av koronaviruset.

Til alle ledere, trenere, utøvere og andre innen toppidretten i Agder. 

Med bakgrunn i Norges idrettsforbund og Olympiatoppen sine vedtak rundt koronaviruset har Olympiatoppen Sør besluttet å redusere sin aktivitet.  Våre treningsrom og testlaber er stengt inntil videre og er ikke tilgjengelige for verken organisert eller individuell aktivitet.

Våre fagkonsulenter og fysioterapeuter er derimot tilgjengelige og står klare til å bistå trenere og toppidrettsutøvere som trenger hjelp til justering av treningsplaner/treningsprogrammer for å tilpasse seg den nye situasjonen, eller toppidrettsutøvere som trenger samtale eller annen bistand innen våre fagområder. Men en forskjell nå er at de fleste samtaler og møter vil skje over telefon eller Microsoft Teams/Skype. Fysisk oppmøte skjer kun når det er nødvendig.

Når det gjelder våre idrettsmedisinske og helserelaterte tjenester kan råd og veiledning gis per telefon og besvares etter kapasitet og alvorlighetsgrad. Forespørsel/bestilling av konsultasjon skjer per e-post eller SMS. Fysiske konsultasjoner er redusert til et minimum.

Ved behov for bistand eller spørsmål ta kontakt med konstituert avdelingsleder Gjermund Nesland eller aktuell fagkonsulent.

Kontaktinformasjon ledelse/administrasjon

Oversikt fagenheter


For eventuelle endringer følg med på vår Facebookside

Med vennlig hilsen

oss i Olympiatoppen Sør.

    Filer

    Ingen relaterte filer.