Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

28.mai Webinar: "Den støttende treneren", Vestfold og Telemark

Olympiatoppen region Øst og Sørøst i samarbeid med Vestfold og Telemark idrettskrets inviterer til webinaret "Den støttende treneren" med Hedda Berntsen. Målgruppe er trenere og andre i støtteapparatet i miljøer og klubber med idrettslige ambisjoner og en drøm om toppidrett.

Hedda Berntsen har skrevet doktorgrad i idrettspsykologi fra Norges Idrettshøgskole (2019) Tittel på avhandlingen: Teaching and understanding "need supportive" coaching: Developing and implementing a coach development program. Målet med avhandlingen har vært å bidra med kunnskap om hvordan bedre kunnskaper hos trenerne kan forbedre utøvernes opplevelser. 

Webinaret sendes direkte torsdag 28. mai kl. 19-21.

Meld deg på her!

Link til webinaret (online) blir sendt ut til alle påmeldte deltagere. Påmeldingsfrist 27. mai. Påmeldingen er begrenset til 250 deltagere.

Les mer om avhandlingen til Hedda her.

 
Webinar er et seminar som foregår på nettbaserte plattformer. I dette tilfellet Microsoft Teams. Man trenger ikke å ha lastet ned appen eller ha Office 365 lisens for å bli med. Alt du trenger er linken som blir tilsendt når du melder deg på.
Microsoft Teams: Les hvordan bli med i Teams møte her

    Filer

    Ingen relaterte filer.