Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Fagpersoner Øst

Erling Strand, Avdelingsleder

Erling Strand er utdannet fysioterapeut og har en mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøgskole. Erling kom fra en stilling i Østfold Idrettskrets før han tiltrådte som avdelingsleder i Olympiatoppen Øst. Erling har arbeidet med idrett på nasjonalt og internasjonalt nivå de siste 12 år.

Telefon: 481 45 533
E-post: erling.strand@olympiatoppen.no

 

Paul Solberg, Faglig leder

Paul Solberg har doktorgrad fra NIH innen styrketrening. Han har de siste årene hatt ansvar for fysisk trening for marinejegerkommandoen. Paul er tidligere landslagsutøver i spydkast, samt lang erfaring innen styrkeløft og vektløfting. Han er ansatt som faglig leder ved Olympiatoppen Øst med fagansvar for styrke/kraft og test/lab. Paul har også ansvar for resultatområdene ParaUng og FoU.

Telefon: 990 94 092
E-post: paul.solberg@olympiatoppen.no

 

Birgit Vallestrand, Fagansvarlig teknikk og motorikk

Birgit Vallestrand har topptrenerutdanning i Norge og internasjonal topptrenerutdanning i turn. Birgit har lang erfaring som turntrener på nasjonalt og internasjonalt nivå. Birgit er fagansvarlig teknikk/motorikk ved Olympiatoppen Øst og kombinerer dette med å drive Nedre Glomma Turn og er tilknyttet Wang Toppidrett Fredrikstad.

 

Birgitte Husebye, Fagansvarlig utholdenhet

Birgitte Husebye er utdannet fra Norges Idrettshøgskole og er tidligere orienteringsløper og er blant annet verdensmester og europamester i stafett. Birgitte er fagansvarlig utholdenhet ved Olympiatoppen Øst. Videre er hun landslagstrener for damelandslaget i orientering og er tilknyttet Høgskolen i Østfold innen sitt FoU arbeid.

 

Ole Sveen, Forskningskoordinator

Ole Sveen er utdannet fra Norges Idrettshøgskole og arbeider som lektor innen idrett og kroppsøving ved Høgskolen i Østfold. Ole har vært delaktig i opprettelse og oppbygging av Idrettsmedisinsk testlaboratorium ved Høgskolen i Østfold. Ole har vært utøver og trener på høyt nivå i håndball. Ole fungerer som bindeleddet mellom Olympiatoppen Øst og Høgskolen i Østfold, i kombinasjon med at han deltar i arbeidet med trenerutvikling, test/lab og utholdenhet.

  
Erik Hofseth, Fagansvarlig Idrettspsykologi

Erik Hofseth har doktorgrad fra Norges Idrettshøgskole. Han har nå en kombinert stilling mellom Norges Idrettshøgskole og Olympiatoppens fagavdeling idrettspsykologi. Erik er fagansvarlig idrettspsykologi ved Olympiatoppen Øst.

    Filer

    Ingen relaterte filer.