Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Trondheim Idrettsklinikk AS

Tren deg smertefri og øk din yteevne.

Trondheim Idrettsklinikk er et privat fysioterapiinstitutt eid av to fysioterapeuter (Gunnvor Halmøy og Gaute Alstad Sunde), Olympiatoppen Midt-Norge og Sør-Trøndelag Idrettskrets. Vi er lokalisert i det nye Toppidrettssenteret i Granåsen. Vi er til sammen fem fysioterapeuter og to personlige trenere som jobber ved klinikken.
Vi har flotte nye lokaler med fem store behandlingsrom, stor treningssal, garderobe med dusj og gratis parkering med god kapasitet. Vi har nøkkelkortsystem som gjør at våre flotte treningsfasiliteter kan benyttes både av pasienter i opptrening og av andre, både i og utenfor instituttets åpningstider. Vi har et nært samarbeid med Granåsen legesenter som ligger vegg i vegg, samt med andre leger i hele Trondheim.
Trondheim Idrettsklinikk AS (TI) er et privat fysioterapiinstitutt eid av Olympiatoppen Midt-Norge, Sør-Trøndelag Idrettskrets og fysioterapeutene Gunnvor Halmøy og Gaute Alstad Sunde. Klinikken er lokalisert i Toppidrettssenteret i Granåsen med fem store behandlingsrom, stor treningssal, garderobe med dusj og gratis parkering med god kapasitet.

Ved klinikken jobber seks fysioterapeuter og to personlige trenere. Klinikkens fysioterapeuter har god kompetanse innen diagnostikk og kartlegging av årsak til smerte, medisinsk treningsterapi, slyngetrening, trening med kettlebells, basistrening og styrke –og utholdenhetstrening. Fysioterapeutene har lang erfaring med opptrening og rehabilitering etter akutte skader, belastningsrelaterte og kroniske lidelser, samt etter ortopediske operasjoner.

Trondheim Idrettsklinikk tilbyr testing av VO2max og melkesyreterskel, på tredemølle eller sykkel.

Trondheim Idrettsklinikk har et nært samarbeid med Granåsen legesenter som ligger vegg i vegg, samt med andre leger i hele Trondheim.
 
Les mer om Trondheim Idrettsklinikk AS her 

Toppidrettssenteret i Granåsen skal være et knutepunkt for Midt-Norsk idrett både på elite-, bredde- og mosjonsnivå der solid fagkompetanse, erfaring og forskning skal være samlet for gjensidig kunnskapsheving, og til det beste for utøverne. I tillegg skal senteret bidra inn mot generell folkehelse gjennom helsetilbud og prosjekter rettet mot enkeltindivider og grupper. Med godt utstyrte innearealer, et fantastisk uteareale og en unik nærhet til marka er Toppidrettssenteret i Granåsen en unik, allsidig og spennende arena for idrettsutøvere og andre, med fysisk aktivitet i fokus.

    Filer

    Ingen relaterte filer.