Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Ledige stillinger

Olympiatoppen søker prosjektleder paralympisk toppidrett

Olympiatoppen styrker satsingen på paralympisk idrett gjennom et langsiktig samarbeid med Stiftelsen VI. OLT skal derfor ansette en prosjektleder for paralympisk toppidrett. Stillingen er en 4-årig prosjektstilling 100%, med mulighet for forlengelse. Arbeidssted vil være Olympiatoppen på Sognsvann, og det må påregnes noe reisevirksomhet og kvelds-/helgearbeid.

Fullstendig stillingsutlysning finner du her.

Olympiatoppen søker fagkonsulent idrettspsykologi

Olympiatoppen styrker satsingen på paralympisk idrett gjennom et langsiktig samarbeid med Stiftelsen VI. Olympiatoppen vil gjennom dette samarbeidet styrke vår organisasjon med en fagkonsulent i idrettspsykologi, primært rettet mot paralympisk idrett. Stillingen er en 4-årig prosjektstilling, 100%. Arbeidssted vil være Olympiatoppen på Sognsvann. Det må påregnes reisevirksomhet og kvelds-/helgearbeid. Olympiatoppen har en tverrfaglig tilnærming til utøvere og landslag, hvor idrettspsykologisk avdeling inngår i samarbeidet. Stillingen vil også innebære å delta i avdelingens øvrige virksomhet inn mot Olympiatoppenss kjerneoppgaver, samt bidra i arbeidet med å videreutvikle, kommunisere og formidle det faglige arbeidet i avdelingen. Fagkonsulenten rapporterer direkte til fagansvarlig i avdelingen. Kvinner oppfordres til å søke.

Fullstendig stillingsutlysning finner du her.

Olympiatoppen Sør søker administrativ leder og prosjektleder

Olympiatoppen Sør søker etter administrativ leder og prosjektleder til 100 % fast stilling. Arbeidssted vil være Olympiatoppen Sør på Spicheren ved Universitet i Agder (UiA), Gimlemoen i Kristiansand.

Fullstendig stillingsutlysning finner du her.

    Filer

    Ingen relaterte filer.