Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Atle Kvålsvoll nye prosjektleder i Olympiatoppen Midt-Norge

Olympiatoppen Midt-Norge har ansatt tidligere syklist, landslagstrener, sportssjef og Olympiatoppen-coach, Atle Kvålsvoll.

- Dette er som å komme hjem igjen, sier Atle Kvålsvoll.


Fornøyde med ansettelsen

Avdelingsleder Frode Moen i Olympiatoppen Midt-Norge gleder seg over å få med Atle i en 100% rolle igjen i Midt-Norge.

 - Vi hadde flere sterke søkere. Med Atles erfaring som utøver på internasjonalt topp nivå, trener for verdens beste syklist, trener og sportssjef for landslag, og erfaring fra flere ulike roller i Olympiatoppen, både regionalt og sentralt, er vi svært fornøyde med valget av Atle, sier Frode Moen. 


Solid erfaring

- Atle er vel den i Midt-Norge med mest erfaring innen toppidrett. Atle har hatt mange roller i norsk toppidrett i flere tiår, og har et svært stort nettverk både nasjonalt og internasjonalt. Atle legger alltid listen høyt, og viker aldri fra kravene som stilles til arbeidet i toppidretten, både når det gjelder utøvere, trenere og ledere, fremhever Frode Moen.

 
Trøndersk toppidrett har et stort potensial for videreutvikling

- Trøndelag har en toppidrettskultur som har bygd seg opp gjennom mange år. Denne ønsker jeg å bidra til å videreutvikle. Gjennom mitt engasjement i OLTMN de siste årene, har jeg sett et potensial blant de mange dyktige og unge fagfolkene i Frode´s stab. Det samme potensialet har jeg også sett blant trenerne i de ulike miljøene. Her legges det ned veldig mye bra arbeid for at utøverne skal kunne prestere optimalt. Samtidig er det kanskje her jeg sammen med resten av OLTMN kan bidra mest til en videreutvikling, sier Atle Kvålsvoll.

For at trenere og utøvere skal ha forutsetninger for å prestere så er man avhengig av en god og stabil ledelse som forstår hvilke krav toppidretten stiller. På dette området ønsker OLTMN å iverksette tiltak som vil øke kompetansen på ledernivå, og ikke minst lage arenaer hvor lederne kan utveksle erfaringer i god Olympiatoppen ånd.

 - Jeg ser også at samarbeidet mellom OLTs coacher og OLTMN kan forsterkes, og i den forbindelse blir min erfaring som coach i Olympiatoppen gjennom flere år nyttig. Til slutt vil jeg ta med det unike samarbeidet mellom NTNU og OLTMN gjennom Senter for Toppidrettsforskning, som er samlokalisert i Granåsen. Her har vi som region et konkurransefortrinn som skal synes i utviklingsarbeidet, sier Atle Kvålsvoll

Atle starter i stillingen som prosjektleder i 100% stilling fra 1. mai.

 - Jeg brenner for idrett og for utvikling. Derfor er dette en jobb jeg gleder meg stort til å ta fatt på, avslutter Kvålsvoll.   

    Filer

    Ingen relaterte filer.