Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Mikko Kokslien, Paul Solberg og Gjert Ingebrigtsen til Olympiatoppen

Det er tre sterke fagressurser og personer med spisskompetanse og erfaring som nå er knyttet til Olympiatoppen.

 

Mikko Kokslien til Olympiatoppen Innlandet

Olympiatoppen Innlandet styrker sin operative stab i arbeidet med morgendagens utøvere og trenere, og ansetter tidligere kombinertløper Mikko Kokslien (bildet over) som ny fagkonsulent idrett.

- Dette er en drømmejobb for meg, og en stilling jeg har tenkt på i flere år. Jeg gleder meg enormt til å starte i denne jobben, sier Mikko. Han starter i stillingen som idrettskonsulent 23. april, og vil jobbe i en 50 prosent-stilling frem til 1. juni, før han deretter går over til å jobbe fulltid.

Avdelingsleder Jostein Buraas i Olympiatoppen Innlandet gleder seg over å få med Mikko på laget.

 - Vi er stolte og meget fornøyde med å få en kapasitet og profil som Mikko inn i staben til Olympiatoppen. I tøff konkurranse med over 30 godt kvalifiserte søkere var det han som trakk det lengste strået, sier Buraas.

Les mer om ansettelsen av Mikko Kokslien på Olympiatoppen Innlandets sider.


Gjert Ingebrigtsen engasjert som konsulent

Gjert Ingebrigtsen, som til daglig er trener for løperbrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigsten, er engasjert i Olympiatoppen som konsulent. Avtalen med Gjert, som ble kåret til årets trener på idrettsgallaen i januar, har Tokyo som mål, og gjelder foreløpig ut 2020.

-          Vi er glade for å få Gjert med på Olympiatoppens lag. Hensikten med avtalen er å sikre oppfølgingen av Henrik, Filip og Jakob i hverdagen, og i tillegg bidra til kompetanseoverføring til fellesskapet i norsk toppidrett, sier toppidrettssjef Tore Øvrebø.


Paul Solberg blir fagansvarlig kraft/styrke

Den tidligere spydkasteren Paul Solberg er ansatt som ny fagansvarlig kraft/styrke i Olympiatoppen etter Gøran Paulsen. Solberg jobber i dag i Olympiatoppen Øst, og vil fremdeles være tilknyttet regionen i tillegg til rollen som fagansvarlig. Paul har doktorgrad i treningslære og helsepsykologi fra Norges idrettshøgskole, og har idrettserfaring fra friidrett, håndball, styrkeløft og vektløfting. Han er tidligere landslagsutøver i spyd, juniorlandslagstrener i friidrett (kast), landslagssjef para-friidrett fra 2012, trener og forsker for Marinejegerkommandoen i seks år, og han har deltatt som trener i to Paralympics og flere VM og EM.

    Filer

    Ingen relaterte filer.