Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Erling Strand blir avd.leder for OLT Øst

Olympiatoppen Øst etableres med base i Fredrikstad i 2018 og prosessen med å ansette avdelingsleder har pågått i siden midten av august.

Blant mange sterke kandidater har Erling Strand nå blitt ansatt i stillingen. Erling kommer fra stillingen som rådgiver og fagkonsulent anlegg og aktivitet i Østfold Idrettskrets. Han har mastergrad i idrettsfysioterapi ved Norges Idrettshøgskole og har tidligere bygget opp både Frisk Klinikken og Fredrikstad Idrettsmedisin. Erling har fulgt toppidretten fra sin idrettsmedisinske rolle og har erfaring som fysioterapeut og medisinsk ansvarlig i Stjernen Hockey, Fredrikstad Ballklubb og ved Wang Toppidrett. Han har også hatt en rolle i Norges Ishockeyforbund der han har vært fysioterapeut på aldersbestemte landslag og spillerutviklingsprosjektet «Isbjørnprosjektet».

Erling vil starte i stillingen i januar/februar 2018 etter nærmere avtale, da det er viktig å sikre en god overgang fra nåværende stilling i Østfold Idrettskrets til stillingen i Olympiatoppen Øst. Vi ønsker Erling velkommen på laget og ser frem til etablering og utvikling av Olympiatoppen Øst sammen med våre viktige samarbeidspartnere innenfor fylkeskommune, kommune, høyskolen og idretten øst for Oslofjorden.

Trond Pedersen
Utviklingssjef Olympiatoppen

 

    Filer

    Ingen relaterte filer.