Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Treningssenter

Regjeringen har bestemt at norske treningssentre igjen kan åpne fra mandag 15. juni. Olympiatoppens treningssenter er treningssted for landets toppidrettsutøvere, og i tillegg har vi et begrenset antall eksterne kunder, som vi setter stor pris på.

I en tid hvor smittevernet er det viktigste, ønsker vi å gå forsiktig fram ved gjenåpningen av treningssenteret, og, i henhold til smittevernveilederen, er vi nødt til å innføre restriksjoner på hvor mange som kan trene til enhver tid. I første omgang tilbyr vi trening for utøvere som mottar stipend fra Olympiatoppen, samt prioriterte landslagsutøvere.

Det vil fortsatt være strenge krav til renhold og tilstrekkelig avstand under trening for alle.

Siden antallet trenende er begrenset, har vi dessverre ikke anledning til å åpne opp for våre kommersielle kunder på det nåværende tidspunkt.

Disse begrensningene vil fortsette til over sommeren. Hvis det er positiv utvikling og lave smittetall i Oslo ved utgangen av juli, vil vi vurdere å åpne for kommersielle kunder mandag 3. august.

De medlemskapene som er utløpt i løpet av denne tiden, vil bli forlenget med tilsvarende periode i etterkant f.o.m. 12. mars. Dette vil også gjelde for de som per nå har gyldig medlemskap. 

Inntil videre ønsker vi alle en god sommer og håper alle finner gode alternativer til trening i denne perioden. Vi ser fram til å se dere hos oss igjen etter sommeren!


Her finner du sikkerhets- og trivselsregler for Olympiatoppens treningssenter.

Kontakt oss

Olympiatoppen

Telefon
21 02 90 00
Besøksadresse
Sognsveien 228
Poststed
0840 Oslo
Treningssenteret
24 07 57 20
Sportshotellet
22 02 57 35
Helseavdelingen
24 07 57 10

Regioner