Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Treningssenteret

Regjeringen bestemte før sommeren at norske treningssenter kunne åpne igjen fra 15. juni. Olympiatoppens treningssenter er treningssted for landets toppidrettsutøvere, og i tillegg har vi et begrenset antall eksterne kunder, som vi setter stor pris på.

I en tid hvor smittevernet er det viktigste, har vi valgt å gå forsiktig fram ved gjenåpningen av treningssenteret, og, i henhold til smittevernveilederen, har vi vært nødt til å innføre restriksjoner på hvor mange som kan trene til enhver tid. Til nå er det utøvere som mottar stipend fra Olympiatoppen, samt prioriterte landslagsutøvere, som har hatt anledning til å trene. Slik blir det nok en god stund fremover. Hvor lenge vet ingen, men sett i lys av en økende smittetrend i samfunnet, ser vi oss nødt til å la hensynet til våre beste utøvere komme først.

Det er nå over 7 måneder siden nedstengingen. Siden situasjonen fortsatt er usikker og uavklart med hensyn til gjenåpning for våre kommersielle kunder, har Olympiatoppen besluttet at vi vil refundere treningsavgift som ble betalt inn før korona satte en stopper for trening for denne gruppen. Dette vil da gjelde for den perioden våre kunder har betalt utover 12. mars. Vi ber de det gjelder om å ta kontakt med Annbjørg Krohn Engeseth på e-post annbjorg.engeseth@olympiatoppen innen 27. november.

Vi håper alle har det bra og har funnet gode alternativer til trening.

Her finner du sikkerhet- og trivselsregler for Olympiatoppens treningssenter.

Kontakt oss

Olympiatoppen

Telefon
21 02 90 00
Besøksadresse
Sognsveien 228
Poststed
0840 Oslo
Treningssenteret
24 07 57 20
Sportshotellet
22 02 57 35
Helseavdelingen
24 07 57 10

Regioner