Olympiatoppen -- Sammen om de store prestasjonene

Treningssenteret

Regjeringen bestemte før sommeren at norske treningssenter kunne åpne igjen fra 15. juni. Olympiatoppens treningssenter er treningssted for landets toppidrettsutøvere, og i tillegg har vi et begrenset antall eksterne kunder, som vi setter stor pris på.

I en tid hvor smittevernet er det viktigste, har vi valgt å gå forsiktig fram ved gjenåpningen av treningssenteret, og, i henhold til smittevernveilederen, har vi vært nødt til å innføre restriksjoner på hvor mange som kan trene til enhver tid. Til nå er det utøvere som mottar stipend fra Olympiatoppen, samt prioriterte landslagsutøvere, som har hatt anledning til å trene. Slik må det fortsatt være. Hvor lenge vet ingen, men sett i lys av en økende smittetrend i samfunnet, ser vi oss nødt til å la hensynet til våre beste utøvere komme først.

Det betyr altså at treningssenteret fortsatt må holde stengt for våre kommersielle kunder. Det vil foreløpig være på ubestemt tid, men vi følger smittesituasjonen nøye og vil gjøre fortløpende vurderinger.

De medlemskapene som har utløpt i denne perioden, vil bli forlenget med tilsvarende gyldighetsperiode i etterkant (f.o.m. 12. mars) når vi åpner igjen. Dette vil også gjelde for de som per nå har gyldig medlemskap.

Inntil videre håper vi alle finner gode alternativer til trening. Vi ser fram til å se dere hos oss igjen når situasjonen har bedret seg og hverdagene igjen normaliserer seg.

 


Her finner du sikkerhets- og trivselsregler for Olympiatoppens treningssenter.

Kontakt oss

Olympiatoppen

Telefon
21 02 90 00
Besøksadresse
Sognsveien 228
Poststed
0840 Oslo
Treningssenteret
24 07 57 20
Sportshotellet
22 02 57 35
Helseavdelingen
24 07 57 10

Regioner